BESPLATAN PRIKUP I DOSTAVA NA VAŠU ADRESU Vidi više…

-20% POPUSTA NA ZAMJENU STAKLA NA CIJENU IZ CJENIKA POVODOM OTVORENJA NOVE POSLOVNICE!

Zamjena stražnjeg stakla iPhone 12

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Na većini novijih modela mobilnih uređaja, stražnji dio/poklopac izrađuje se, kao i prednji dio, od stakla. Zbog toga, nerijetki su slučajevi loma poklopca prilikom ispuštanja ili pada uređaja na tvrđu i grublju površinu. Lom stražnjeg stakla ne ometa samu funkciju uređaja, no kod korištenja takvog uređaja veća je mogućnost da će nakon vremena vlaga oštetiti neke od komponenti uređaja i tako utjecati na kvar istog, te komadići razbijenog stakla poklopca mogu oštetiti bateriju i komponentu bežičnog punjenja  koja se nalazi uz sam poklopac. Stoga je važno da se taj dio zamijeni.

Prilikom zamjene stražnjeg stakla na iPhone 12 modelima, koristimo najnoviju metodu pomoću lasera, koja je ujedno najbrža i najkvalitetnija.
Zamjena stražnjeg stakla na ovim modelima se obično vrši kroz jedan dan.
Primjer uspješne zamjene stražnjeg stakla na modelu iPhone 12 Pro možete pogledati na linku. 

Sve cijene za zamjenu stražnjeg stakla možete pronaći u cjeniku.
Servis zamjene stražnjeg stakla možete naručiti ovdje.

Prikup i dostava uređaja na Vašu adresu su besplatni.

Za sve ostale informacije, možete nam se obratiti na email [email protected], ili na broj/WhatsApp +385 99 4444 646, te na Instagram profil.

Tag:  zamjena stražnjeg stakla iPhone 12 , zamjena stražnjeg stakla iPhone 12 Mini , zamjena stražnjeg stakla iPhone 12 Pro , zamjena stražnjeg stakla iPhone 12 Pro Max 

Zamjena stražnjeg stakla iPhone 12
× Pošaljite nam upit