BESPLATAN PRIKUP I DOSTAVA NA VAŠU ADRESU Vidi više…

KOLEKTIVNI GODIŠNJI ODMOR DO 2.1. NAKON ČEGA KREĆEMO SA RADOM. MOLIMO SVE UPITE NA MAIL  [email protected]

MacBook servis Zagreb

Ukoliko se pojavi kvar na Vašem MacBook računalu, kod nas možete obaviti brzi servis MacBook računala. Najprije je potrebno obaviti kompletnu dijagnostiku kako bismo utvrdili vrstu kvara i prema tome ponudili cijenu popravka. Kao tvrtka s ugovorom s tvrtkom Apple, možemo se pohvaliti isključivo originalnim dijelovima koje ugrađujemo u Vaše uređaje. To znači da se ne morate brinuti o kvaliteti dijelova ili o kompatibilnosti s Vašim uređajem. Naši stručnjaci su visoko obučeni i imaju iskustva u radu sa svim vrstama MacBook modela, od starijih do najnovijih. Dijagnostika uređaja MacBook računala je besplatna i vrši se unutar jednog dana, dok se popravci Macbook računala obavljaju kroz 1-3 radna dana, ovisno o modelu i složenosti kvara, te uključuje servise

Za sve MacBook uređaje nudimo besplatnu dijagnostiku, a cjenik za neke od čestih kvarova možete pronaći na linku.

Servis uređaja / dijagnostiku možete naručiti ovdje ili na broj/WhatsApp 099 4444 646.

U slučaju da niste u mogućnosti osobno dostaviti uređaj, nudimo opciju besplatnog prikupa i dostave uređaja na Vašu adresu. Prikup i dostava uređaja su besplatni.

Servis MacBook računala

Zamjenu dijelova vršimo isključivo uz Apple originalne dijelove na što dajemo jamstvo 6-12 mjeseci ovisno o dijelu i kvaru.

Popravak MacBook računala izvodimo stručno i profesionalno. 

 

MacBook popravak matične ploče

MacBook popravak matične ploče izvodimo na svim modelima.

Neki od najčešćih kvarova: 
– Uređaj se ne može upaliti
– Prestanak rada zvučnika
– Uređaj se ne može puniti
– Baterija se prazni prebrzo
– Ne radi USB utor
– Kvar konektora punjenja

MacBook izvlačenje podataka

MacBook spašavanje podataka vršimo na svim modelima. Problem s novim MacBook uređajima je to što memoriju nije moguće izvaditi kao na starijim modelima te su podaci ”zalemljeni” za matičnu ploču. U ovom slučaju, potrebno je samu ploču popraviti kako bi se pristupilo bitnim podacima. 

Nadogradnja SSD i operativnog sustava na MacBook računalu

Ako Vaše Apple MacBook računalo ne postiže brzinu kao prije, imamo rješenje koje se ne odnosi na kupnju novog računala. Na nekim modelima MacBook-a je moguće napraviti „manje“ nadogradnje memorije koje itekako mogu doprinijeti optimalnijem korištenju Vašeg “starog-novog” računala.
Trenutno postoje dvije opcije nadogradnje od kojih je jedna mijenjanje postojećeg tvrdog diska (HDD) s novim tvrdim diskom ili sa bržom flash SSD memorijom. Druga moguća nadogradnja je nadogradnja radne memorije, odnosno RAM memorije.

Također moguća je nadogradnja Operativnog Sustava.

× Pošaljite nam upit