BESPLATAN PRIKUP I DOSTAVA NA VAŠU ADRESU Vidi više…

-20% POPUSTA NA ZAMJENU STAKLA NA CIJENU IZ CJENIKA POVODOM OTVORENJA NOVE POSLOVNICE!

MacBook servis Zagreb

Ukoliko se pojavi kvar na Vašem MacBook računalu, kod nas možete obaviti servis MacBook računala. Najprije je potrebno obaviti kompletnu dijagnostiku kako bismo utvrdili vrstu kvara i prema tome ponudili cijenu popravka. Nalazimo se u Zagrebu. Dijagnostika uređaja MacBook računala je besplatna i vrši se unutar jednog dana, dok se popravci Macbook računala obavljaju kroz 1-3 radna dana, ovisno o modelu i složenosti kvara, te uključuje servise:

Za sve MacBook uređaje nudimo besplatnu dijagnostiku, a cjenik za neke od čestih kvarova možete pronaći na linku.

Servis uređaja / dijagnostiku možete naručiti ovdje ili na broj/WhatsApp 099 4444 646.

U slučaju da niste u mogućnosti osobno dostaviti uređaj, nudimo opciju besplatnog prikupa i dostave uređaja na Vašu adresu. Prikup i dostava uređaja su besplatni.

Servis MacBook računala

Zamjenu dijelova vršimo isključivo uz Apple originalne dijelove na što dajemo jamstvo 6-12 mjeseci ovisno o dijelu i kvaru.

Popravak MacBook računala izvodimo stručno i profesionalno. 

 

MacBook popravak matične ploče

MacBook popravak matične ploče izvodimo na svim modelima.

Neki od najčešćih kvarova: 
– Uređaj se ne može upaliti
– Prestanak rada zvučnika
– Uređaj se ne može puniti
– Baterija se prazni prebrzo
– Ne radi USB utor
– Kvar konektora punjenja

MacBook izvlačenje podataka

MacBook spašavanje podataka vršimo na svim modelima. Problem s novim MacBook uređajima je to što memoriju nije moguće izvaditi kao na starijim modelima te su podaci ”zalemljeni” za matičnu ploču. U ovom slučaju, potrebno je samu ploču popraviti kako bi se pristupilo bitnim podacima. 

Nadogradnja SSD i operativnog sustava na MacBook računalu

Ako Vaše Apple MacBook računalo ne postiže brzinu kao prije, imamo rješenje koje se ne odnosi na kupnju novog računala. Na nekim modelima MacBook-a je moguće napraviti „manje“ nadogradnje memorije koje itekako mogu doprinijeti optimalnijem korištenju Vašeg “starog-novog” računala.
Trenutno postoje dvije opcije nadogradnje od kojih je jedna mijenjanje postojećeg tvrdog diska (HDD) s novim tvrdim diskom ili sa bržom flash SSD memorijom. Druga moguća nadogradnja je nadogradnja radne memorije, odnosno RAM memorije.

Također moguća je nadogradnja Operativnog Sustava.

× Pošaljite nam upit