BESPLATAN PRIKUP I DOSTAVA NA VAŠU ADRESU Vidi više…

MacBook servis Zagreb

Ukoliko se pojavi kvar na Vašem MacBook računalu, kod nas možete obaviti servis MacBook računala. Najprije je potrebno obaviti kompletnu dijagnostiku kako bismo utvrdili vrstu kvara i prema tome ponudili cijenu popravka. Nalazimo se u Zagrebu. Dijagnostika uređaja MacBook računala je besplatna i vrši se unutar jednog dana, dok se popravci Macbook računala obavljaju kroz 1-3 radna dana, ovisno o modelu i složenosti kvara, te uključuje servise:

Servis MacBook računala

Zamjenu dijelova vršimo isključivo uz Apple originalne dijelove na što dajemo jamstvo 6-12 mjeseci ovisno o dijelu i kvaru.

Popravak MacBook računala izvodimo stručno i profesionalno. 

 

Nadogradnja SSD i operativnog sustava na MacBook računalu

Ako Vaše Apple MacBook računalo ne postiže brzinu kao prije, imamo rješenje koje se ne odnosi na kupnju novog računala. Na nekim modelima MacBook-a je moguće napraviti „manje“ nadogradnje memorije koje itekako mogu doprinijeti optimalnijem korištenju Vašeg “starog-novog” računala.
Trenutno postoje dvije opcije nadogradnje od kojih je jedna mijenjanje postojećeg tvrdog diska (HDD) s novim tvrdim diskom ili sa bržom flash SSD memorijom. Druga moguća nadogradnja je nadogradnja radne memorije, odnosno RAM memorije.
Navedene opcije nije moguće izvršiti na Apple MacBook Air, MacBook Pro Retina i Mac Pro (2013) uređajima.

Također moguća je nadogradnja Operativnog Sustava.

MacBook popravak matične ploče

MacBook popravak matične ploče izvodimo na svim modelima.

Neki od najčešćih kvarova: 
– Uređaj se ne može upaliti
– Prestanak rada zvučnika
– Uređaj se ne može puniti
– Baterija se prazni prebrzo
– Ne radi USB utor
– Kvar konektora punjenja

MacBook izvlačenje podataka

MacBook izvlačenje podataka vršimo na svim modelima. Problem s novim MacBook uređajima je to što memoriju nije moguće izvaditi kao na starijim modelima te su podaci ”zalemljeni” za matičnu ploču. U ovom slučaju, potrebno je samu ploču popraviti kako bi se pristupilo bitnim podacima. 

Za sve MacBook uređaje nudimo besplatnu dijagnostiku nakon koje
Vam možemo reći konačnu cijenu. 

Servis uređaja / dijagnostiku možete naručiti ovdje ili na broj/WhatsApp 099 4444 646.

U slučaju da niste u mogućnosti osobno dostaviti uređaj, nudimo opciju besplatnog prikupa i dostave uređaja na Vašu adresu. Prikup i dostava uređaja su besplatni.

× Pošaljite nam upit