BESPLATAN PRIKUP I DOSTAVA NA VAŠU ADRESU Vidi više…

-20% POPUSTA NA ZAMJENU STAKLA NA CIJENU IZ CJENIKA POVODOM OTVORENJA NOVE POSLOVNICE!

Izvlačenje podataka

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Većina nas se našla u situaciji, u kojoj nam se neočekivano uništi mobilni uređaj na kojem se nalaze svi važni podaci. Bez obzira da li je uređaj smočen, slomljen ili ima druge nepravilnosti, nudimo rješenje. Spašavanje podataka moguće je na svim modelima uređaja, ukoliko je memorija ispravna. U većini slučajeva, da bi se izvukli podaci, potrebno je kompletno popraviti uređaj, pa tek onda pristupiti procesu izvlačenja podataka, da bi u konačnici dobili uređaj koji je potpuno funkcionalan.

Trenutno smo jedan od rijetkih servisa u Europi i jedini servis u Hrvatskoj koji nudi uslugu CPU Swap. CPU Swap je proces prebacivanja procesora i drugih bitnih chipova na novu ispravnu matičnu ploču. Ovim procesom podatke možemo izvuči sa smočenih, neispravnih pa čak i slomljenih matičnih ploča. 
Na Android uređajima sa zaključanim zaslonom je moguće izvući podatke i u slučajima kad je šifra zaboravljena/izgubljena.

Za sve informacije možete nam se javiti na mail [email protected] ili na broj +385 99 4444 646 ili na Instagram profilu.
Sve ostale cijene možete pronaći u cjeniku.

Ispod je primjer izvlačenja podataka sa uređaja koji je bio u vatri.

Tag: izvlačenje podataka Huawei , izvlačenje podataka iPhone  , izvlačenje podataka Samsung , prebacivanje podataka Huawei , prebacivanje podataka iPhone , prebacivanje podataka Samsung , popravak matične ploče Huawei , popravak matične ploče iPhone , popravak matične ploče Samsung , izvlacenje podataka iz telefona, Huawei zaboravljena šifra, Samsung zaboravljena šifra

Izvlačenje podataka
× Pošaljite nam upit