BESPLATAN PRIKUP I DOSTAVA NA VAŠU ADRESU Vidi više…

KOLEKTIVNI GODIŠNJI ODMOR DO 2.1. NAKON ČEGA KREĆEMO SA RADOM. MOLIMO SVE UPITE NA MAIL  [email protected]

iPhone servis Zagreb

Dobrodošli na iPhone servis, Vašeg pouzdanog partnera za popravak iPhone uređaja! Mi smo PRT servis mobitela, tvrtka koja se uspješno bavi jednostavnim i kompliciranim popravcima iPhone uređaja već dugi niz godina. Naši stručnjaci su iskusni i kvalificirani u rješavanju širokog raspona problema s iPhone uređajima.

Kako bi naši klijenti bili sigurni da su njihovi uređaji popravljeni kvalitetno, imamo ugovor sa tvrtkom Apple te koristimo isključivo originalne dijelove za sve popravke. Naši stručnjaci su pažljivi u rukovanju Vašim uređajem, te se pridržavaju najviših standarda u industriji popravka mobitela.

Nudimo brze i efikasne usluge popravka, kao i konkurentne cijene. Uvijek se trudimo biti dostupni našim klijentima, stoga smo otvoreni od ponedjeljka do petka, a naši stručnjaci stoje Vam na raspolaganju za sva vaša pitanja i nedoumice. Također, naši klijenti mogu biti sigurni u kvalitetu naših usluga jer za sve popravke dajemo garanciju.

Stoga, ako Vam je potreban popravak iPhone uređaja ili spašavanje podataka, obratite nam se s povjerenjem. Naši stručnjaci će se pobrinuti da vaš uređaj bude popravljen u najkraćem mogućem roku, te da ponovno bude spreman za upotrebu.
Servis uređaja / dijagnostiku možete naručiti ovdje ili na broj/WhatsApp 099 4444 646.

U slučaju da niste u mogućnosti osobno dostaviti uređaj, nudimo opciju besplatnog prikupa i dostave uređaja na Vašu adresu. Prikup i dostava uređaja su besplatni.

Servis iPhone uređaja

Bavimo se zamjenom dijelova za vaš iPhone, kao što su prednje ili zadnje staklo, ekran, baterija, kamera i ostale dijelove koji su važni za nesmetan rad Vašeg uređaja. Uz to, nudimo i popravak matičnih ploča te smočenih uređaja koji su izloženi vodi ili nekoj drugoj tekućini. Naš tim stručnjaka koristi najnovije tehnologije kako bi osigurali da Vaš uređaj bude popravljen u najkraćem mogućem roku i s najvećom pažnjom.

 

iPhone zamjena stakla

Zamjena prednjeg ili zadnjeg stakla Vašeg iPhone uređaja je jedna od usluga koje nudimo, a koju mnogi korisnici često trebaju. Naši stručnjaci će zamijeniti staklo Vašeg uređaja u roku od nekoliko sati, tako da ćete se moći vratiti u svoje svakodnevne aktivnosti bez gubitka dragocjenog vremena. Za ovu vrstu servisa koristimo suvremene alate i metode zbog čega dajemo neograničeno jamstvo na naš rad.

iPhone popravak matične ploče

Ako vaš iPhone ne radi kako bi trebao, možda je problem s matičnom pločom. Naši stručnjaci mogu otkriti i popraviti sve vrste kvarova matične ploče, čak i ako su drugi servisi rekli da je uređaj neispravan.

iPhone izvlačenje podataka

Jedna od naših specijalnosti je i spašavanje podataka za neispravne uređaje. Naši stručnjaci posjeduju bogato iskustvo u vraćanju podataka s oštećenih iPhone uređaja, bilo da je riječ o oštećenoj matičnoj ploči ili nekom drugom hardverskom problemu. Koristimo najsuvremenije alate i tehnologije kako bismo vratili Vaše dragocijene podatke izgubljene zbog kvara uređaja.

× Pošaljite nam upit